Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jun.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfelov toranj zatvoren zbog štrajka

Ajfelov toranj u Parizu danas će biti zatvoren za posjetioce jer je osoblje stupilo u štrajk zbog kontroverznih reformi Zakona o radu.

"Pošto nema dovoljnog broja osoblja da bi Ajfelov toranj bio otvoren pod sigurnim uslovima za javnost, ostaće zatvoren cijeli dan", navodi se u saopštenju firme "SETE", koja je zadužena za održavanje najčuvenije znamenitosti Pariza.

Osoblje Ajfelovog tornja >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << drugi put u protekle dvije sedmice stupa u štrajk kao znak protivljenja reformama Zakona o radu, koje je Vlada usvojila dekretom, a ne u parlamentu.

Sindikati su u više navrata organizovali štrajkove i marševe zbog kontroverznih reformi.

Prošle godine je skoro sedam miliona ljudi ili oko 20.000 dnevno kupilo kartu za ulazak na Ajfelov toranj.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.