Izvor: Danas, 23.Nov.2014, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokati nastavljaju štrajk

Beograd - Posle 2,5 meseca protesta advokata, prešli smo psihološku barijeru i došli na tačku bez povratka, na kojoj je isključena svaka mogućnost da prekinemo štrajk dok naši zahtevi ne budu ispunjeni, poručili su juče na konferenciji za novinare advokati, članovi Srpskog advokatskog društva Beograd.

Advokat Vladimir Gajić smatra da se vlast služi raznim pritiscima na advokate u štrajku, zahtevajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << od njih minimum procesa rada. Pod time podrazumevaju da advokati učestvuju u odbrani uhapšenih, a što se parničnih postupaka tiče, prema oceni Gajića, vlasti ne bi reagovale da oni nastave štrajk narednih 10 godina. Gajić je izjavio da je vlast obezbedila nekoliko advokata, koji su pristali da budu branioci po službenoj dužnosti u slučajevima Dragoslava Kosmajca, Ljubiše Buhe i Gorana Perčevića, da bi njima trojici mogao da bude određen pritvor.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Advokati nastavljaju štrajk: Zbog notara Srbija izgubila 39 miliona

Izvor: Kurir, 24.Nov.2014, 07:57

Prešli smo psihološku barijeru i došli na tačku bez povratka, na kojoj je isključena svaka mogućnost da prekinemo štrajk, poručuju advokati..BEOGRAD - Posle dva i po meseca protesta advokata, prešli smo psihološku barijeru i došli na tačku bez povratka, na kojoj je isključena svaka mogućnost...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.