Izvor: Večernje novosti, 12.Nov.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verbić: Ko smatra da pomoć nije fer, neka je vrati

BEOGRAD - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić izjavio je danas da oni predstavnici sindikata koji smatraju da pomoć od 7.000 dinara nije fer, mogu to da vrate u republički budžet."Vlada je odlučila da uplati jednokratnu pomoć svim zaposlenima u prosveti i to nije pomoć za sindikate, već za prosvetne radnike", rekao je Verbić novinarima. On je naveo da predstavnici sindikata koji su time nezadovoljni mogu da vrate tu pomoć.Na pitanje da i to znači novi štrajk, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << on je rekao da ne značci."Siguran sam da ovo nije glas svih predstavnika sindikata", rekao je Verbić, dodajući da su sindikati bili konstruktivni i da su imali dobar dijalog.Skupština Srbije trebalo bi danas da raspravlja o dopunama Zakona o budžetu za 2015. godinu kojima je predviđena jednokratna pomoć za zaposlene u prosveti od 7.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika,   Štrajk

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Verbić: Ko smatra da pomoć nije fer, neka je vrati

Izvor: Politika, 12.Nov.2015

 BEOGRAD – Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić izjavio je danas da oni predstavnici sindikata koji smatraju da pomoć od 7.000 dinara nije fer, mogu to da vrate u republički budžet...„Vlada je odlučila da uplati jednokratnu pomoć svim zaposlenima u prosveti i to nije...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.