JOŠ JEDAN RAZGOVOR SA PROSVETARIMA: Verbić u ponedeljak sa predstavncima sindikata

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN RAZGOVOR SA PROSVETARIMA: Verbić u ponedeljak sa predstavncima sindikata

Tražili su da ih primimo i mi ih pozivamo na razgovor, rekao je Verbić u kratkoj izjavi novinarima

BEOGRAD - Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić najavio je da će se u ponedeljak, 9. marta sastati sa predstavnicima sindikata koji su u štrajku i koji su najavili proteste za 17. mart ispred Ministarstva.

Verbić će se sastati sa predstavnicima dva reprezentativna sindikata - Sindikatom radnika u prosveti Srbije i Unijom sindikata >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prosvetnih radnika Srbije.

"Tražili su da ih primimo i mi ih pozivamo na razgovor", rekao je Verbić u kratkoj izjavi novinarima.

Sindikat radnika u prosveti Srbije juče je saopštio da se nakon nove neuspešne runde pregovora sa predstavnicima Ministarstva, pripremaju za protest koji će biti održan 17. marta ispred Ministarstva.

Protestu će prethoditi nekoliko dana "logorovanja" u parku Manjež, jer u Sindikatu smatraju da je to "jedan od mogućih načina da se štrajkači sretnu sa ministrom Verbićem, kada bude dolazio na posao".
Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika,   Štrajk

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Prosvetari: Logorovaćemo u parku

Izvor: B92, 06.Mar.2015

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić najavio je da će se u ponedeljak, 9. marta sastati sa predstavnicima sindikata koji su u štrajku...Oni su najavili proteste za 17. mart ispred Ministarstva...Verbić će se sastati sa predstavnicima dva reprezentativna sindikata - Sindikatom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.