Policija odbila da obezbeđuje utakmicu između Metalca i Sloge

Izvor: Blic, 01.Okt.2014, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija odbila da obezbeđuje utakmicu između Metalca i Sloge

Fudbalska utakmica Prve lige između Metalca i Sloge (PM) u Gornjem Milanovcu prošla je bez obezbeđenja policije, koja zbog štrajka ne obezbeđuje javne skupove, saopšteno je jutros u Policijskoj stanici u tom gradu.

Utakmica je odigrana sinoć bez obezbeđenja, ali je sve proteklo bez incidenata pošto su gledaoci bili disciplinovani, a na stadionu je samo nekoliko funkcionera Metalca znalo da nema policije zbog čega je bila pojačana redarska služba.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nezavisnog sindikata policije, sindikalne grupe za Gornji Milanovac, Dragan Bakić rekao je agenciji Beta da je u tom gradu 90 odsto pripadnika službe u štrajku i s minimalnim procesom rada, a to podrazumeva da se ne obezbeđuju javni skupovi.

"Od prvog dana štrajka preko 90 odsto naših pripadnika dolazi na posao i samo radimo najnužnije, ali zbog medijske blokade to se ne čuje ili se saopštavaju netačni podaci, a tako je i u drugim gradovima", istakao je Bakić.

On je rekao da je osnovni zahtev štrajkača da se isplate sva zaostala dugovanja za nagrade i putne troškove koji kasne godinu dana kao i da se dodatno ne smanjuju plate i da se produži posebni kolektivni ugovor.
Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.