Izvor: KMnovine.com, 23.Sep.2014, 02:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci traže ono što im pripada

Nezavisni Sindikat Policije poziva pripadnike MUP_a na opšti štrajk 26-tog ovog meseca.... obaveštava sve zaposlene u MUP -u ,  da su se do sada pozivu za štrajk koji je zakazan 26. 09. 2014. godine odazvali: Sindikat Srpske Policije , Nezavisni  policijski Sindikat Srbije , Sindikat vatrogasaca Srbije i Sindikat ujedinjene Policije.

Poslodavac nam je već smanjio primanja prošlog >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << meseca za oko 10 %  ovomesečnim najavljenim merama štednje hoće da nam uzme još oko 10 %  čime bi zaposlenima u MUP-u  bila umanjena primanja  za oko 20 % . Nedopustivo je da naše ministarstvo najviše trpi mere štednje a  svi znamo kolika su velika dugovanja  MUP-a prema zaposlenima. Ovom  prilikom još jednom apelujemo i na ostale Sindikate u MUP-u, da se pridruže štrajku za dobrobit svakog zaposlenog, navodi  se u Saopštenju Nezavisnog Sindikata Policije koji ovim pozivom apeluje na jedinstvo i slogu u borbi za zajedničke interese.


Slavica Jovanović Pripremile: KM Novine


Pogledaj vesti o: Štrajk policije

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.